Vriendenloterij

Schutterij Sint Jan Nieuwstadt heeft een samenwerking met de VriendenLoterij. De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor Schutterij Sint Jan Nieuwstadt meespelen in de VriendenLoterij. 

Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan onze Schutterij Sint Jan Nieuwstadt. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen of activiteiten organiseren.

Een keer in de zoveel tijd brengen wij als Schutterij Sint Jan Nieuwstadt de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

Schutterij Sint Jan Nieuwstadt kiezen als goed doel

Bij de Vriendenloterij kun je als lid zelf bepalen welk goed doel je steunt. Wij vertellen je graag hoe jij Schutterij Sint Jan als goed doel kiest:

  • Je speelt al mee met de Vriendenloterij: Als huidig lid dien je de ledenservice (telnr: 088 – 020 1020) te bellen. Bij de ledenservice kun je aangeven dat het goede doel wat je wilt steunen Schutterij Sint Jan Nieuwstadt is.
  • Je wilt gaan meespelen met de Vriendenloterij: Als je een lot koopt, krijg je de keuze welk goed doel wilt steunen. Hier kun je kiezen voor Schutterij Sint Jan Nieuwstadt.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. 

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.